AktivCampus Tromsø

Fra den 19. august har jeg vært med i en konkurranse på UiT Norges Arktiske Universitet. Konkurransen heter AktivCampus Tromsø i appen Trimpoeng logger ulike poster man har vært på. Det ligner litt på Ti På Topp appen der forskjellen er innsjekkingspostene. AktivCampus postene varierer fra bowling i byen til en av de store fjelltoppene Tromsdalstinden. I starten klarte jeg å sanke mange poeng, men ettersom jeg har fått mer å gjøre på skolen og flere jobbhelger samtidig med Øystein er det blitt mindre tid til dette. Jeg har lenge ligget å kjempet om første plassen, men nå kan det se ut som løpet er kjørt. Konkurransen varer til 17. november og jeg skal stå på til siste slutt selv om det ser mørkt ut. Hun som har førsteplassen nå må være en sprek dame/jente for når jeg føler jeg har tatt mange punkter og sanket mange poeng, tar hun meg igjen med det dobbelte. Hvordan hun har tid til dette kan man jo spørre seg, men sprek er hun i alle fall. Premien for førsteplassen, altså flest innsjekkinger, er 1000 kr i gavekort på Akademika (bokhandleren på Universitetet).

Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra min ferd. To måneder med intens jobbing med turer omtrent hver dag. Kroppen kjennes ganske mørbanka ut, men siden det ikke er lenge igjen av konkurransen så kommer jeg til å stå på til siste slutt. Lukten av gull kjennes i det fjerne. Bildet over er tatt ved hoppbakken over Universitetet.

Hvis man leter godt nok finner man kraften man trenger for å komme seg lettere gjennom hverdagen. Her er jeg på taket til Idrettshallen Kraft.

Lille hoppbakken over Universitetet.

Det var ikke alltid like fint vær, men det stoppet ikke ei lita skogsbusk.

Bare en smule våt...

Aili Sofie har også vært med på noen tura. Her er vi i Telegrafbukta.

Man blir litt gal av å gå på de samme turene om og om igjen. Her i lille hoppbakken.

Aili sover mens jeg nyter livet i den botaniske hage.

Flotte vekster og høstfarger i den botaniske hage.

Prestvannet har også skiftet ham og gjort seg klar for høsten.

Hermegåsa! Mon tro hvem som hermer etter hvem.

Taket på Kraft har tatt på seg vinterstøvlene.

Nydelig vær med sol og frost.

Langvannet har blitt bitt av frosten.

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer