Alle pappaers dag!

Gratulerer med dagen alle pappaer, eller lihkku áhččiidbeivviin som vi sier på samisk. Tenk, en hel dag der pappaer rundt om i verden hedres for rollen som far og der familiene får vise sin kjærlighet og takknemlighet overfor far i huset. Alle er kanskje ikke like heldige å få dele denne dagen med sin far av ulike årsaker. Derfor tenkte jeg å sende en liten hilsen til alle fedre der ute som er langt unna sine barn og fortelle dem at kjærligheten rekker langt og blir ikke borte.

En gratulasjon til min egen far må til. Gratulerer med dagen, kjære pappa. Selv om du bor i Lakselv og jeg nå i Vadsø så er kjærligheten min fortsatt der. Kanskje jeg ikke sir det så ofte, men jeg er glad i deg. Takk for at du er en så flott far for meg og bestefar for Aili Sofie.

Også en liten hilsen til Øystein Skog som er reist hjem til Tromsø i dag. Nå er det en og en halv uke til vi ses igjen. Tiden kommer til å gå fort. Jeg ville bare sende deg en liten hilsen på denne dag og fortelle hvor uendelig glade vi er i deg. Tusen takk for alt du gjør for oss og at du holder ut med å ha oss her oppe i Vadsø. Bare tre måneder igjen! Vi elsker deg mer enn mest! Moai ráhkistetne du hirmat ollu. Du er Aili Sofies største forbilde. Takk for at du er den du er. Helt perfekt pappa! Du engasjerer deg masse i Aili Sofies liv og lærer henne hvordan man skal gjøre ulike ting. Du har flotte verdier og bringer dem videre til vår flotte datter. Takk! Mange hilstninger til deg fra Aili Sofie Busk Skog og Anette Busk.

Spurvekvitter fra meg!

Aili Sofie elsker å få lov til å gjøre ting sammen med deg, Øystein.

Aili Sofie hadde laget et kort til Øystein sammen med de i barnehagen, mens jeg ikke rakk noe mer enn å kjøpe konfekt. Det er tanken som teller.

Liker

Kommentarer