Babyzen Yoyo+, Rolls Roycen blant reisetriller!

Jeg er ikke blitt sponset for dette innlegget.

Etter min uheldige flytur med Babyjogger City Eliten bar det på internett for å finne et nytt alternativ som vi kan bruke til reising. Elitener god i seg selv, men alt for tungvint å ta med seg. Etter ”litt” snoking på nettet fant jeg denne fantastiske reisetrillen, Babyzen yoyo+ (leste faktisk enomtale fra komikerfrue.no som var veldig bra og informativ). Forelskelsen ble bare enda større da jeg dro til butikken for å prøve den. Kjærlighet ved førsteblikk! Rolls Roycen blant reisetriller. Denne trilla måtte jeg bare ha! Til minstore overraskelse gikk handelen ganske fort, fordi de hadde bare rosa og svart igjen. Da slapp jeg å stå i timesvis å fundere på om jeg skulle ha grå eller rosa (for det var de fargene jeg ville velge mellom om jeg kjøpte trilla).

For å si det sånn så tråler nettet for tester og omtaler når jeg vurderer å kjøpe en ting. Jeg vil ha det beste for meg og min familie, men ønsker ikke å kjøpe noe som er unødvendig dyrt hvis vi ikke trenger det. Når jeg har bestemt meg for en vare (etter hundre år med gransking) så var detprisen da. Før og etter et kjøp gransker jeg nettet i for å være sikker på at jeg har fått varen til den billigste prisen. Tilbud og rabatter er altså min spesialitet. Jeg kjøpte trilla mi på Barnas hus til 3999kr og der har deprismatch i to uker etter at vognen er kjøpt. Så heldig som jeg var hadde Babycare 30% på den trilla noen dager etterpå og dermed fikk æ den for 2799kr hos Barnas hus.

Tilbake til trilla. Babyzen Yoyo kom i en ny utgave i 2016.Den heter Babyzen Yoyo+, en vakker nydelighet som finnes i 6 praktfulle farger. Det er gjort noen forbedringer som blant annet større handlekurv, bilstoladapter og oppbevaringslomme på kalesjen (super praktisk og har plasstil mer enn clutch pengeboka og mobilen). Understellet finnes i svart eller hvit. Trilla kjøpes i tre forskjellige deler. En sittedel (Babyzen Yoyo+ 6+) eller liggedel (Babyzen Yoyo+ 0+), et trekk og et understell. Dette gjør at manlett kan kjøpe flere trekk hvis man ønsker å skifte til en annen farge. Trilla er utrolig lett å slå sammen samt slå opp. Det eneste minuset her er at hvis hjulene ikke peker fremover kan de kile seg fast når trilla skal lukkes elleråpnes. Jeg ser ikke på dette som noe problem. Her kommer det som avgjorde mitt kjøp. Når den er klappet sammen blir den så liten som en stor veske som lett kan tas med inn på flyet. Med sine knappe 6 kg og skulderrem er trilla lett å bære på skulderen. Tross den lille størrelsen er trilla stabil og har god kjørekomfort. Hvis man svinger litt brått kan trilla tippe, men så lenge man er klar over det så vil ikke dette være et problem det heller. Fotbremsen er lett å bruke. Jeg er litt usikker på hvor god vogna er å sove lur i. Dattera mi er vant til å sove i en stor vogn med sidevegger (Babyjogger City Elite) slik at det blir mørkt. Hun har sovnet en gang i Yoyoen når vi trillet på et kjøpesenter, men vet ikke hvor vidt dette er standarden.

Et regntrekk og en tynn transportpose følger med trilla. Annet tilbehør som finnes til trilla er tykkere transportbag, koppholder, myggnetting til liggedel, myggnetting til sittedel, parasoll (grå eller svart), nye hjul (til under 200kr), bilstoradapter. Det finnes også et søskenbrett som sies å passe til trilla som heter Lascal Buggy Board Mini. Babyzen har også egen vognpose. Ingen av disse tilbehørene har jeg prøvd enda, men skal bestille koppholder, myggnetting til sittedel og parasoll.

I skrivende stund så jeg at det var kommet ut en nyreisetrille som ligna litt på denne i størrelsen, GB (Goodbaby) Pockit. Denne kunne også klappes sammen å bli liten. Som den vinglepetteren jeg er begynte jeg å betvile mitt kjøp av Yoyo trilla. Kanskje denne er bedre enn den jeg allerede har kjøpt? Dro med en gang til butikken for å teste den. I det jeg såden visste jeg at jeg hadde valgt riktig. Solskjermen var nesten ikke solskjerm, den var veldig riklete og den var ikke fin (etter min mening). Trilla var så fæl at jeg ikke orker å nevne noe mer om den.

Som sagt; Babyzen Yoyo+ er Rolls Roycen blant reisetriller og parkerer alle de andre trillene i garasjen! Det er ingen tvil om at du kommer til å bli fornøyd. Jeg anbefaler denne på det sterkeste selv om trillaer litt dyr (3.995kr).

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer