Ett ønske før jeg fylte 30...

Den 26. november var det min tur. 30 årene kom fortere enn svint! Er det så ille å bli 30 som folk skal ha det til egentlig? Nå har jeg vært det i en måned og jeg føler meg ikke spesielt gammel eller grå. Egentlig hadde jeg ikke noen formening om hvordan det skulle bli å fylle 30 år så lenge jeg fikk ønsket mitt oppfylt var det supert!

Helt siden jeg var 16 år ønsket jeg meg barn. På denne tiden likte jeg jenter, noe som gjorde det litt vanskelig å få barn. Dette er jeg veldig glad for i dag. Senere satte jeg meg et mål i livet og det var å finne meg en jeg ville dele livet med og stifte familie med helst før jeg ble 30 år. Nå føler jeg dette er i boks. Takk Øystein for at du er den du er. Du er min perfekte make og gleder meg til å dele resten av livet med deg. Tenk at jeg er så heldig!

Bursdagen min den lørdag den 26. november ble feiret på restaurant Lotus sammen med venner og familie. Jeg vil bare takke alle som har bidro til denne flotte helgen med hilsninger, kake, bursdagsmiddag, kaffeselskap og gaver. Jeg er helt overveldet over all oppmerksomheten. Dere er helt fantastiske!

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer