Hmm... Fikk han det?

Skolen har omsider begynt og jeg er klar for tredje og siste året som fysioterapistudent. Jeg har begynt i en ny klasse og hadde min første dag tirsdag den 16. august. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med den nye klassen og jeg har blitt godt tatt i mot.

Over til noe annet. Som dere vet har jeg og Aili Sofie gått noen toppturer fra 26. juli til nå. Siden sist jeg skrev om turene vårs har vi gått flere turer. Noen av turene har jeg gått uten Aili. I tiden fremover kommer jeg til å legge ut mer om turene.

Dere må være tålmodig med blogginnleggene mine for nå etter skolestart klarer jeg ikke skrive like ofte som tidligere. Uansett hvor lyst jeg har å dele ting med dere så må jeg prioritere. Dere får heller vente i spenning på når og hva som kommer.

Bildet over illustrerer hvor grusomt rotete man klarer å ha det i et hus. Slike bilder er det ikke mange som deler. Alt skal være så stilrent og ryddig til en hver tid, men jeg skal innrømme at det kan være ganske rotete til tider her hjemme!

Stakkars Øystein sir jeg bare! Jeg har snart i en måned lovet at jeg skal rydde hjemme, men tiden har liksom ikke strekt til. Vi har vært mye på tur og vært på farta hele tiden. Nå er det på tide! Gutten skal få et rent hus! Eller får han det?

Joda! Rent hus ble det på heldiggrisen! Nå kan du bare komme hjem!

Spurvekvitter fra meg!

  • 224 visninger

Liker

Kommentarer