Gikk det bra?

Nå lurer du kanskje på hvordan det gikk på kaféturen med å holde seg unna sukker. La meg ta deg med gjennom labyrinten. Først når vi kom til kaféen Zero i Vadsø stormet Aili Sofie til lekekroken. Både store og små fikk utløp for dette tilbudet. Som dere ser på bildene under var han veldig konsentrert og veldig fornøyd med sin kreasjon. Hahaha... Jeg og Øystein gikk til kassa og bestilte det vi skulle ha. En baguette og chailatte ble det på meg, mens Øystein slo på stortromma å frista meg med en deilig sjololademilkshake. Takk skal du ha! Men overraskende nok var jeg ikke så sjalu for den milkshaken. Jeg var tålig fornøyd med min fangst. Aili Sofie spiste pastarester fra i går som jeg hadde tatt med, noe som gikk ned på høykant mens hun lekte.

Aili Sofie sover enda på dagen i en time så vi bestemte oss for å legge henne ut i vogna og sitte videre. Hun sovna ganske raskt og da fikk vi masse tid "alene" på kafé. Alenetid uten Aili Sofie, der vi kan sitte uforstyrret å prate, er ikke hverdagskost. I denne tiden mens jeg er her oppe og Øystein hjemme i Tromsø er det lengre mellom gangene vi har kjærestetid. Da er det viktig å ta vare på de øyeblikkene vi får.

Denne kaféturen vil jeg kalle en suksess på sukkerfronten. Sukkerfrie alternativ finnes. Det handler bare om å bevisst velge de bort. En annen viktig til er å skryte av seg selv når man har vært flink. Bra jobbet, Anette! Snart er en uke uten sukker forbi.

Spurvekvitter fra meg!

Fristelsen fra han Øystein. Kos deg med den selv du!

Øysteins stolte kreasjon!

Liker

Kommentarer