Lokalskjendis på TV Haugaland

(Bildet over er et screenshot fra hnytt.no)

En dag vi var på Bømlo tok vi turen til Brandasund. Landskapet her er helt ubeskrivelig fantastisk. Bilveien går gjennom mange små kløfter i det bergrike landskapet. Bergene er nesten uten trær og man kan se at de har vært utsatt for hardt vær siden området ligger ut mot det åpne hav. Vi måtte krysse flere små bruer for å komme frem. Når vi kom til Brandasund satte vi oss nede på kaia og spiste de berømte skillingsbollene. Etter kort tid kom det en reporter fra TV Haugaland som spurte om å få intervjue oss. Vipps så var jeg blitt lokalkjendis. Hvis dere vil se klippet så er det bare å trykke her.

Her er noen bilder fra Brandasund:

Mikkel og Lisebamse måtte også få en kanelbolle.

Nede på kaia var det også en treskjærer. Vi kjøpte lubbesild (les: Øystein og faren) og en håndskjært dukkevuggee til Aili. Hun blir nok ikke å huske at vi kjøpte den der, men det er koselig å ha et minne fra første Bømloturen med Aili.

Ser ikke særlig godt ut, men hvis man ser bort i fra alle de små fiskebeinene så smakte det faktisk godt.

Litt lengre opp før man kjører ned til kaia var det et overnattingssted med sauer og geiter. Aili klappa disse og fikk gi de litt gress. Så fornøyd der hun satt sammen med sauene.

Spurvekvitter fra meg!

  • 285 visninger

Liker

Kommentarer