Nå er dagen kommet!

Plutselig kom dagen jeg har trodd var så langt unna. Lille Aili Sofie er blitt stor og skal begynne i barnehagen. Vi har vært så heldig med Øysteins permisjon slik at vi har kunne hatt barnehagetilvending med henne i to uker nå. I dag var den første dagen hun skulle være alene barnehagen uten oss. Siden jeg var på skolen var det Øystein som tok seg av den biten. På kvelden skjønte jeg alvoret og reaksjonen kom. Vemodig at vi ikke kan være sammen med henne like mye som før, men jeg tror hun har godt av å være sammen med andre barn.

Barnehage er nok bra for utviklingen hennes. Det skal bli spennende å se hvordan hun trives etterhvert. Til nå har hun koset seg masse sammen med de andre barna. Vi har vært så heldig å få plass på en samisk avdeling og det er noe jeg verdsetter veldig høyt. Jeg mener det er viktig å få praktisere morsmålet sitt mest mulig. Selv har jeg gått i samisk barnehage i Tromsø og jeg mener at dette har bidratt til å vedlikeholde språket.

Når man skal begynne i barnehage er det rekke saker man må ordne. Slik som ulike klær samt merking av disse. I går satt jeg å merket en stor dunge med klær for at Aili skulle være klar for den nye hverdagen. Søte små lapper fra nordicprint.no.

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer