Nattmålsfjellet

Contains affiliate links

Den 6. november dro jeg og Aili Sofie på Nattmålsfjellet som er 297 moh. Lyset ute var helt perfekt med lett frost i lufta. Vi gikk opp fra Kattfjordeidet. Stiene var veldig glatte så vi gikk for det meste ved siden av stien. Hvis jeg skal opp hit flere ganger i vinter så blir det nok med pigger under skoene. Jeg har så lyst på disse skoene Icebug Juniper W BUGrip GTX (trykk på link for å får mer info om skoene). Siden jeg har fått litt penger i 30 års gave kan det se ut som at jeg blir nødt til å kjøpe disse, men kjenner jeg trenger litt betenkningstid.

Turen opp fjellet gikk veldig bra, men når vi nesten var nede begynte Aili å skrike. Jeg trodde hun var sulten så jeg stoppet for å gi henne både mat og vann, men hun ville ikke ha noen av delene. Når vi kom til bilen fant jeg endelig ut hva det var. Vottene hennes hadde sklidd ned slik at de ikke varmet så godt som på turen opp. Hendene var kalde og hun hadde sikkert vondt. Jeg tok henne inn i bilen og varmet hendene på kroppen min. Etter hvert ville hun ha litt mat og drikke. Heldigvis gikk det bra denne gangen, men fikk meg en lærepenge. I fremtiden skal jeg huske å sjekke vottene ofte for å unngå at dette skal skje igjen. Skummelt!

Lengre ned på siden er ligger noen bilder fra turen.

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer

June,
Nydelig natur!
heijegheterjune.com
Spurvekvitter
Spurvekvitter,
Helt enig! Jeg er veldig glad for at vi bor i denne fantastiske byen som har så flotte fjell og natur. Anbefales å komme til Tromsø hvis du er glad i å gå på fjellet.
nouw.com/spurvekvitter