Nye tider!

Nye tider og blomstring av ny hobby. Det siste året har jeg grublet på om jeg skal begynne å sy. Mens jeg var i Vadsø ble dette interessen forsterket. Min veileder i turnus er veldig flink å sy og hun viste meg ting hun hadde laget og fortalte om de ulike maskinene som finnes og ulike teknikker. Da jeg så på facebook at det skulle arrangeres sykurs for nybegynnere var jeg rask med å melde meg. Alle kursene var fulle og satte meg da på venteliste. Så får jeg en meldig på tirsdagen om at det er en ledig plass på kurset til helgen. Hurra! Min kjære svigermor lånte meg gammelmaskinen sin som hun ikke bruker lengre. En symaskinguru har gjerne flere maskiner og steller med symaskinene underveis slik at de varer i årevis. Bare nevner det!

Nå er kurset over og er en symaskin rikere. Han gærne samboeren min, Øystein, kjøpte meg en overlockmaskin. Klausulen var at han skulle få kjøpe seg et nytt våpen til konkurranseskyting. For en deal! Jeg har helt klart skutt gullfuglen. I helgen har jeg sydd med overlock og vanlig symaskin. Mine ambisjoner med kurset var å lære meg enkle teknikker for å sy barneklær. Lise, som jobber på Symaskin og søm i Tromsø, er en fantastisk sylærer. Mine kunnskaper som var nærmest null ble løftet ganske mange hakk etter kurset. Selv om kunnskapen fortsatt er på begynnernivå så er sygleden i full blomstring. Takker alle som var med på kurset for en flott opplevelse. Nå skal det syes videre for å bedre min kunnskap ytterligere, slik at jeg kan sy kofte etterhvert.

Med dette ønsker jeg å takke for alle som har fulgt med så langt. Fremover blir det nok færre innlegg her. Blir nok å bruke instagram og snap mest fra nå av. Mer tid til sying og mindre tid til å skrive her.

Følg meg gjerne videre på instagram eller snap under navnet spurvekvitter.

Spurvekvitter fra meg!

Buksa som ikke ble helt ferdig.

Gensern som heller ikke ble helt ferdig.

Perfekt kryss under armen, men første arm ble ikke kryss!

​Her er mitt nye tilskudd til familien. Min nye Brother overlock. Fra nå må alle gå i okerguleklær. Vær så god, Øystein! 

Liker

Kommentarer