Se hva jeg fant!

Jeg var på Kiwi i Vadsø og handlet. Etter å ha funnet det jeg skulle handle gikk jeg forbi tannbørsthylla. Nysgjerrig som jeg er ser jeg meg rundt, alltid, etter noe spennende. Hvor spennende tannbørst hylla er, er nå en annen sak, men i søken etter noe nytt og spennende er det viktig å sjekke alle hyller. Plutselig faller øynene mine på en tannbørst som er ulik alle de andre. Det var barnetannbørsten jeg så først og kunne ikke motstå den flotte gulfargen som lyse i øynene mine. Jeg leitet raskt i hyllen etter en voksenverson av denne og der hadde de brukt blå kost.

Kosten er laget av bambus i skaftet og nylon i bustene. Med andre ord blir det mindre søppel og miljøet jubler. Jeg har alltid vært litt opptatt av å ta vare på miljøet og ikke forsøple unødvendig, men etter at jeg flyttet til Vadsø har jeg blitt mer opptatt av både hjemmelaget næringsrik mat og mindre forsøpling. Hvorfor jeg har fått dette fokuset vet jeg ikke helt, men synes det er spennende.

Nå har jeg brukt tannbørsten i noen dager og er veldig fornøyd. Tidligere har jeg brukt ulike tannbørster kjente merker som Jordan og Colgate, men har ofte fått vondt i tannkjøttet av disse. Innimellom bruker jeg også en elektrisk tannbørste der jeg kjenner tennene blir ekstra rene, noe jeg kommer til å fortsette med. Men det er fint å endelig ha funnet en tannbørste som fungerer for min skjøre munnhule.

Aili Sofie virket å like tannbørsten godt. Hun spør om å få bruke tannbørsten hele tiden, men som barn flest ønsker hun å pusse selv. Tannpussen gjort av voksne er fortsatt noe hun ikke har øverst på ønskelisten.

Spurvekvitter fra meg!

#tannbørste #vegan #miljø #ecofriendly #eco #økologisk

  • Ting
  • 142 visninger

Liker

Kommentarer

asfaltenke
asfaltenke,
Oi - så fine. De selges ikke på Kiwi her i sør. :/
nouw.com/asfaltenke
Spurvekvitter
Spurvekvitter,
Det var dumt for de var veldig gode å pusse med også. Kanskje du finner de på nettet. Ser life også har hatt tannbørstene inne.
nouw.com/spurvekvitter
Spurvekvitter
Spurvekvitter,
På Eurospar kan de også ha de. Så de i Tromsø 😊
nouw.com/spurvekvitter
Máret Biret
,
Muite gáikut eret nylona ja resirkuleret daid go bálkestat bátnekustta.
Spurvekvitter
Spurvekvitter,
Dan gal aiggun dahkat. Dien batnekustta varra sahta boaldit maiddai 😊
nouw.com/spurvekvitter
Spurvekvitter
Spurvekvitter,
For de som ikke forstår samisk så sier Maret Biret at man må huske å ta bort nylonkostene og resirkulere de før man kaster tannbørsten. Jeg svarer at det var tanken og at man kanskje til og med kan brenne selve skaftet.
nouw.com/spurvekvitter