Ti på topp!

Contains affiliate links

Etter mange år hvor jeg bare har hørt snakk om ti på topp-turer har jeg endelig kjøpt meg og Aili Sofie et hefte hver. Det koster 250kr per hefte. Når begge heftene var kjøpt så fant jeg ut at jeg kunne kjøpe et ekstra registreringskort til kun 115kr. Vi trenger jo bare et hefte med kart. Æsj! Men, men... Aili ble også meldt på 5 turer med Turbo. Det er Troms Turlag som har laget en fjellturordning for barn. Tidligere har jeg ikke vært så glad i å gå turer, men nå er motivasjonen en helt annen. Tanken på at Aili skal få gå ti på topp-turer hvert år fra hun ble født veier mye. Vi kjøpte oss en bæremeis tidligere i sommer, Osprey AG Premium (trykk på Osprey linken om du vil vite mer om den), og nå skal den få kjørt seg.

Vi var på Buktafestivalen på lørdagsformiddag for ei uke siden og prøvde den litt. Aili flirte og koste seg masse i den. Kan se ut til at hun blir å like turer i denne.

På tirsdag gikk vi opp til Varden med en venninne og ungen hennes. Varden er 159 m.o.h. Siden vi gikk fra Ørndalen på Stakkevollan ble avstanden 1.81 km tur/retur og vi brukte 40 minutter i ren gangtid. Jeg vet ikke om dette er fort eller sakte, men det er en start. Aili storkoset seg i bæremeisen og den er veldig lett å bære. Selv om den er lett uten Aili i så blir den over 7 kg siden det er det hun veier. Det merkes godt i støttemuskulaturen. Jeg kjente det spesielt godt i setemuskulaturen, og for de som vet hva det er så kjente jeg det ekstra i gluteus medius. Tidligere har jeg fått konstatert at jeg har svak gluteus medius og kanskje dette er måten å trene den opp på. Vi får se når jeg har fått gått noen turer om muskelen har blitt sterkere.

Nå er det bare alle de andre 22 toppene igjen av totalt 23. Jeg måtte jo selvfølgelig bruke litt av skattepengene mine til å kjøpe meg nytt turutstyr. Bilder av dette kommer senere.

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer

Mammatilamanda
Mammatilamanda,
Det hørtes veldig gøy ut!! Veldig sporty😀
nouw.com/mammatilamanda
Spurvekvitter
Spurvekvitter,
Takk 😊 Det var det så her er det bare å hive seg rundt, for det anbefales 😊
nouw.com/spurvekvitter