Tiden flyger!

Guri som tiden flyger! Jeg skjemmes nesten over hvor lite jeg har fått skrevet her i det siste. Selv om det er mye å gjøre på skolen og hverdagen hjemme tar mye av tiden vil jeg jo dele høydepunktene med dere. Siden sist har det blant annet vært farsdag, fjellturer, utdeling av Ti På Topp krus, premieutdeling av Aktiv Campus, Tromsø Arctic Pride, min 30-årsdag med mer.

På farsdagen fikk jeg lurt hjem blomster, sjokolade og en pysj-bukse til Øystein på hans andre farsdag, noe han ble veldig glad og overrasket over. Jeg elsker å glede andre.

På Aktiv Campus, konkurransen som har vært på Universitetet i Tromsø, vant jeg en workshop med Lasse Tufte og Jørgine Vasstrand. Selv om jeg ble nummer to fikk jeg jo en ganske bra premie. For de som kjenner til Lasse og Funkygine, som hun kaller seg for, vet at deres workshoper er morsom og utfordrende. Uten deres hjelp med teknikk og det å tørre hadde jeg aldri turt å stå på hender. Dere er helt rå!

Ved utdelingen av Ti På Topp krusene kunne man vinne klær fra Arc´teryx. Aili Sofie har vinnerlykke som vanlig og vant en flisjakke til mammaen sin. Sist ho var med på en konkurranse vant ho en sekk med litt greier i for beste kostyme på Labb og Line løpet i sommer. Da ble ho mor glad!

I dagene fremover vil det komme innlegg fra 30-årsdagen min, fjelltur og Tromsø Arctic Pride.

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer