Traktorvafler!

For noen uker siden hadde vi besøk av svigermor i Vadsø. Det var en koselig langhelg med blant annet tur til Ekkerøy og Vardø. Lørdagen ble det også en liten bytur på kafé. Zero heter kaféen som vi var på og der er det klesbutikk, salg av diverse andre varer og en liten lekekrok for ungene. Fint lokale med full trykk på lørdager. Jeg så de hadde et Moods of Norway vaffeljern til salgs. Først sa ekspeditøren at den kostet 1000 kr, men etter hun gikk å snakket med en annen dame fikk jeg det på 50 % avslag. I tillegg fikk jeg det som forskuttert bursdagsgave hos svigermor. Takk!

Nå har jeg fått testet det ut i bursdagen til Aili Sofie. Det er helt supert og steker jevnt og fint. Wilfa er de som har laget jernet og de har gjort en god jobb her. Gjestene var også fornøyde, selv om det var uvant å brette de med syltetøy inni. Spesielt barna syntes det var spennende med traktorvafler.

Dette er et vaffeljern jeg anbefaler på det sterkeste. Fra tidligere har jeg et dobbel Wilfa vaffeljern som jeg også er fornøyd med. En vinglepetter som jeg har nok prøvd noen vaffeljern før en har funnet ut hvilken som er best.

Spurvekvitter fra meg!

  • Ting
  • 105 visninger

Liker

Kommentarer