Tur 11 - Fløya

Fredag den 19. august ble det en ny tur til Fløya som er 642 m.o.h. Sist brukte vi 3 timer og 8 minutter på 6.77 km. Nå ble turen litt kortere og vi brukte 2 timer og 25 minutter på 5.92 km. Ruta var litt annerledes denne gangen. Vi gikk innom Steinbøhytta og da ble turen tydeligvis litt kortere. Aili var så heldig at hun fikk bli med denne gangen også. Vi gikk sammen med Øystein sin stemor og to av søsknene hans. For noen spreke ungdommer! Dere er tøffe som går hele veien opp til fjellheisen. Vi gikk alle opp til fjellheisen via Aksla og Sherpatappene, men jeg og Aili gikk videre til toppen av Fløya. Bilde over er tatt på vei opp mot Fjellheisen.

På vei mot Fløyatoppen gikk vi forbi Steinbøhytta. Fin liten hytte.

Endelig, sier bamsene. Lise og Mikkel var igjen hjemme på forrige tur som var til Styrmannstinden. Det var nu enda godt jeg husket de denne gangen da. Jeg får håpe de ikke var alt for triste for det sist og at dette gjorde opp for den turen de ikke fikk.

Her er en fjellfie av meg og Aili på toppen av Fløya. Jeg er en smule svett og Aili er som alltid søt og blid. Vi var bra heldig med været og med dette så tror jeg at dette ble siste høye fjelltopp for lille Aili i år.

Tusen takk for en fantastisk tur! Jeg koste meg masse i strålende sol og koselig selskap!

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer