Tur 2 - Skihytta, Rismålshaugen

Contains affiliate links

I går gikk jeg og Aili Sofie til Skihytta, Rismålshaugen som er 133 m.o.h. Vi startet ved Tromsøhallen og avsluttet på Jekta. Tilsammen gikk vi 4.9 km og brukte 1 time og 12 minutter i ren gangtid. Det be fort tungt å være Aili i meisen, men så lenge jeg stoppet noen ganger underveis gikk det bra. I dag er planen å gå til Slaktarhaugen på Kvaløya så får vi se om vi kanskje rekk en annen fjelltopp med det samme siden Slaktarhaugen er en forholdsvis kort tur.

Skihytta kan man leie til arrangementer. Det er vel plass til 30-72 gjester. Her kunne jeg tenkt meg å ha vårt bryllup, men hvis man slår sammen alle i min og Øystein sin familie blir det over 150 stykker. Da blir det ikke plass!

Må bare skryte av disse skoene, Salomon Speedcross 3 (trykk på linken for mer info om skoene) Jeg har riktignok bare prøvd de på en tur, men det er som å gå på en sky av herlighet. De sitter godt på foten og det er ikke antydning til å skli på underlaget. Gleder meg til å prøve de på brattere topper enn på denne turen.

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer