Tur 7 - Trehørningen

Contains affiliate links

Torsdag 11. august gikk jeg og Aili Sofie til Trehørningen i Lyfjorden. Turen var lett og fin å gå. Anbefales for dem som ikke er så vant til å gå turer eller for de som ønsker seg en kortere tur. Aili var med som vanlig i bæremeisen. Trehørningen er 283 m.o.h noe som er greit overkommelig. Vi brukte 1 time og 15 minutter på denne turen som var 3.32 km lang. Løypen var fint merket og her var det vanskelig å gå feil. På bildet over er det utsikt mot Vengsøya.

Lise og Mikkel er med som vanlig. Her sitter de å nyter utsikten.

Varden på toppen av Trehørningen.

Utsikt mot Lyfjorden og den Store Blåmann (det spisse fjellet i midten). Dit ønsker jeg å gå en dag, men turen er visstnok litt tung og bratt. Tiden vil vise om jeg klarer det.

Utsikt mot Finnvika og Sørtinden (vår forrige fjelltur).

Det er så flott at folk orker å stille opp for å lage slike passasjer når det er ekstra vått i marka. All ære til disse menneskene.

En fjellfie må til når vi e så flinke å gå tur. Aili er like blid som vanlig når hun får sitte å nye utsikten mens mammaen sliter opp bakkene. Hvis noen lurte så veier meisen, turutstyret og Aili 15 kg. En smule tyngre å bære med seg på tur den berta der!

Den fantastiske bæremeisen, Osprey AG Premium (trykk på linken for mer info), er bare helt fantastisk. Solskjermen er perfekt på slike solfylte dager. Jeg klarer ikke å slutte å skryte av den.

Et siste bilde av ei blid og glad jente som endelig får krabbe og bevege seg etter meissitting. Hun sitter jo tross alt i ro å jodler på tur opp og ned. På toppen klarer hun ikke krabbe så mye siden hun har på seg så mye klær.

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer