Ut på tur med nytt utstyr!

Contains affiliate links

Når man skal ut på tur er det viktig med riktig utstyr. Alle fall som motivasjon og gulrot! På min første topp-tur på tirsdag gikk jeg med vanlige joggesko og det tynget turen mye. Føttene skled inni skoen og skoen skled på underlaget. Jeg er veldig glad for at jeg erfarte dette på denne korte turen og ikke på en mangetimerstur. Tidligere den dagen hadde jeg vært å prøvd Salomon Speedcross 3 (trykk på salomon linken for mer info om skoene) og de kjentes veldig god og tight ut på foten. Skoene skulle visstnok ha godt grep i ulendt terreng. Venninnen som jeg gikk på tur med hadde disse skoene og hun var veldig fornøyd med dem. Med bare en smule misunnelse dro jeg å kjøpte disse skoene etterpå. Også for en nydelig farge de hadde i min størrelse. Jeg har prøvd skoene noen ganger nå og jeg er helt frelst. Foten sitter stødig inni og grepet på underlaget er helt rått. Jeg elsker disse skoene og håper jeg fortsetter å være like fornøyd etter å ha brukt dem ei stund.

For å ta den helt ut så kjøpte jeg meg en løpejakke, skalljakke og turbukse i tillegg. Skal det være så skal det være! Hihi!

Buksa jeg valgte har jeg gått å siklet på lenge. Den er fra Lundhags og heter Traverse W's Pant. Noen ganger er jeg så heldig at jeg kommer over noen flotte tilbud. I dette tilfellet fikk jeg buksa til halv pris på XXL. Hurra! Denne buksa har kommet godt ut på tester også. Testene skryter over stoffet som er over rumpa og knærne. Det er veldig fleksibelt slik at du lett kan bøye deg uten at buksa er stram og man slipper å få "hengerumpe" med bruk over tid. Etter å ha prøvd ut buksa noen ganger er jeg veldig fornøyd.

Jakkene hadde jeg egentlig ikke tenkt å kjøpe meg, men klarte ikke å la være når det var halv pris på slike gode jakker. Bergans Dynamic Neo Lady Jacket er den lilla skalljakken. Passformen er helt super og føles behagelig på. Den er akkurat passe tynn i stoffet, men på varme sommerdager er den for varm. På slike dager er det løpejakken som må trå til.

Flisjakken fra Vikafjell heter Lyshorn Jacket Lady. Vikafjell har jeg ikke hørt om tidligere og selges kun i noen få butikker, som Sport Outlet. Dette er en lettere fleecejakke enn mange av de andre fleecejakkene jeg har prøvd. Den passet veldig godt under Bergans jakken.

Løpejakken er fra Craft og var helt perfekt på. Stoffet føltes luftig og lett. Selv om jakken er veldig tynn så er den perfekt for sitt formål. Fargen er litt mer knallrosa enn på bildet og er bare helt nydelig.

Nå gleder jeg meg fryktelig til å få testet utstyret videre. Skoene er jeg mest spent på for jeg har drømt om disse i årevis, men siden jeg egentlig ikke har likt å gå på tur så har jeg ikke sett grunn til å kjøpe dem tidligere. Gledings!

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer