Verdens søteste 1-åring!

Kjære Aili Sofie. I går fylte du ett år og på denne dagen i fjor fikk vi se deg for første gang. Du smertet våre hjerter! Du var helt perfekt! Tenk at du har blitt så stor allerede. Det er ganske stas å være forelder til en ettåring. Du er vår lille solstråle i hverdagen. Eadni ja pappa ráhkistetne du vuoike man olu! (mamma og pappa elsker deg uendelig mye). Nå har du lært deg hva sauen, hunden, hesten og bilen sier. Uavhengig om vi spør på samisk eller norsk klarer du fint å svare riktig på det vi spør om rundt dette. På lørdag tok du dine første steg og i går på selveste dagen virket det som du knekte koden med å gå. Flere strekninger du tidligere ville krabbet gikk du nå. Det varmer foreldrehjertene våre når du viser hvor flink du har blitt.

På lørdag feiret vi dagen din med familie og venner. Gavebordet ditt var overfylt med mange flotte gaver. Den gaven som slo best ann var gyngesauen fra eadni og pappa. Du fikk smake kake for første gang, men du ga ikke tegn til å like det spesielt godt. Verken bløtkake, banankake, ostekake eller sjokoladekake slo noe særlig ann. Kanskje like greit siden du sikkert tidsnok, som de fleste andre barn, skal mase om å få smake alskens søtsaker.

Tusen takk for alle som bidro til å gjøre Aili Sofie sin dag til en fantastisk flott feiring. Og takk for alle gavene hun fikk. Da er det bare ett år til neste feiring. Hurra! Eller vent nå litt... Er det ikke jul snart?

Spurvekvitter fra meg!

Liker

Kommentarer